Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

vikka.ua

Четвер, 8 вересня 2016, 18:05

Уряд змінив вимоги для отримання субсидії

субсидії

Сьогодні уряд вніс зміни до порядку призначення та надання населенню субсидій для відшкодування комунальних послуг.

Про це повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики.

Як роз’яснили у Мінсоцполітики, зміни внеслм для уточнення порядку обчислення сукупного доходу для призначення населенню житлових субсидій, а також механізму подання заяви і декларації в електронній формі.

Зокрема, відтепер передбачається:

- не враховувати до сукупного доходу при призначенні субсидії вартість безоплатно отриманих санаторно-курортних путівок, протезно-ортопедичних виробів, засобів реабілітації, сум, які виплачуються в порядку відшкодування шкоди, заподіяної працівникові за ушкодження його здоров’я, що пов’язане з виконанням ним трудових обов’язків;

- при призначенні субсидії у І кварталі до середньомісячного доходу враховувати дохід від земельної частки, що нарахований один раз на рік у IV кварталі попереднього року, у середньомісячному розмірі на підставі відповідних довідок.

Також уточнюється порядок автоматичного призначення субсидії на наступний період.

Нагадаємо, у червні цього року уряд також вніс зміни до порядку надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та державних соцстандартів у сфері житлово-комунального обслуговування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.