Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

навчання НАТО

ukr.media

П'ятниця, 9 вересня 2016, 13:06

За стандартами НАТО підготують 5000 українських військових

навчання НАТО

Наступного року кількість військовослужбовців, які пройдуть підготовку за стандартами НАТО, планують збільшити вдвічі.

Про це йдеться на "Урядоволму порталі".

Вчора під час зустрічі з Держсекретарем з питань оборони Великої Британії Майклом Феллоном Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що британські інструктори підготували більше 2500 військовослужбовців Збройних Сил України за різними напрямками.

Відтак Полторак подякував іноземному гостю за підтримку процесу реформування й активну роботу британських інструкторів у цьому процесі. 

Натомість Майкл Феллон зауважив, що наступного року кількість українських військовослужбовців, що пройдуть спецпідготовку, збільшать удвічі.

«Обсяги тренувально-дорадчої допомоги Великобританії передбачається збільшити в рази. Наступного року буде підготовлено 5000 військовослужбовців України за стандартами НАТО – це є нова мета тренувальної місії Великобританії в Україні», — зазначив Майкл Феллон.

Також у ході переговорів обидві сторони домовилися оперативно адаптувати всебічну підтримку Великобританії відповідно до потреб Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.