Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екстренна медична допомога

Понеділок, 26 вересня 2016, 16:13

Працівники Львівського центру екстреної медичної допомоги проти звільнення свого керівника

екстренна медична допомога

Трудовий колектив центру зібрав понад 1000 підписів на підтримку свого керівника та надіслав звернення до Львівської обласної ради та МОЗ.

Про це повідомляє ініціативна група Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Ми обурені тим, що голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та директор департаменту охорони здоров’я Богдан Чечотка неправдиво поінформували депутатський корпус і громадськість області щодо ситуації у трудовому колективі центру. Повідомляємо керівництво області, що трудовий колектив зібрав понад 1000 підписів на підтримку директора Центру Юрія Пацюрка. З відповідним листом ми звернулися до міністра охорони здоров’я Уляни Супрун», – заявив голова ініціативної групи з упорядкування служби екстреної меддопомоги Львівщини Леонід Сурженко.

Він зазначив, що працівники центру вимагають від депутатів Львівської обласної ради та управління майном спільної власності не змінювати керівництво та дозволити їм спокійно працювати.

Зазначимо, Юрій Пацюрко у своєму зверненні до депутатів наголосив, що конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора центру не має ні правових і організаційних підстав, відтак, колектив оскаржуватиме результати конкурсу.

«Управління майном спільної власності, положенням Статуту зробило все для того, щоб неможливо було зібрати збори трудового колективу. Новим статутом передбачено, що збори дійсні при участі у них більше 50% членів колективу. У нас працює майже 1500 чоловік, всі проживають поза межами Львова. Ніхто і ніколи не зможе зібрати такі збори, бо тоді частина людей просто не вийде на чергування. Коли управління майном спільної власності писало цей статут, або ніхто не думав про наслідки, або навпаки добре думали, як усунути трудовий колектив від прийняття рішень», – повідомив Юрій Пацюрко.

Нагадаємо, депутати Львівсьої облради постановили ліквідувати центр екстеної медичної допомоги ще з початку лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.