Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ощадбанк

news.liga.net

Вівторок, 4 жовтня 2016, 15:14

Акції Ощадбанку продаватимуть у 2018 році

ощадбанк

У середині 2018 року стартуєати продаж 20% акцій Ощадбанку і Укрексімбанку.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як вказано у тексті меморандуму з Міжнародним валютним фондом, Україна розраховує в середині 2018 року розпочати пошук надійних міжнародних фінансових інститутів для продажу не менш ніж 20% акцій у двох найбільших державних банках: Ощадбанку і Укрексімбанку.

"До середини 2018 року після успішної реалізації планів і перегляду стратегій держбанків ми будемо шукати надійні міжнародні фінансові інститути для продажу не менш ніж 20% акцій у двох найбільших державних банках. При цьому ми розраховуємо зняти повну гарантію на депозити Ощадбанку", –йдеться у меморандумі.

Також уряд планує прадати свою частку в трьох інших держбанках до кінця 2017 року.

До кінця жовтня Україна підпише меморандуми про взаєморозуміння, які визначать формат відносин між Міністерством фінансів і кожним з держбанків, що має забезпечити прозорість взаємодії між кожним банком і урядом.

Нагадаємо, про те, що уряд планує продати не менше 20% акцій двох державних банків та профілювати їх діяльність, стало відомо на початку цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.