Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Веслав Мазур

rbc.ua

Вівторок, 4 жовтня 2016, 16:48

Мазур став консулом у Луцьку

Веслав Мазур

Екс-консула у Львові Веслава Мазура призначили генеральним консулом Польщі в Луцьку.

Як повідомляє польське урядове видання Сейм, 21 вересня, під час засідання комітету Сейму зі зв'язків з поляками за кордоном під головуванням Міхала Дворчака, Веславу Мазуру доручили пост генерального консула Польщі в Луцьку.

За словами Мазура, він вважає за необхідне змінити політику щодо видачі віз, зокрема, посилити контроль та збільшити кількість пуктів прийому заяв від українців.

"Той факт, що я можу це зробити, забезпечити виконання ініціативи, свідчать дані зі Львова, де протягом восьми місяців поточного року було досягнуто зростання з видачі віз у порівнянні з 2015 роком на 36,1%. Ми провели за вісім місяців 341 070 візи, а в 2015 році тут були видані лише 250 519 віз", – наголосив Веслав Мазур.

Зазначимо, Веслав Мазур був генеральним консулом Польщі в Одесі, Сімферополі, а з жовтня 2015 року й до вересня 2016 року – у Львові. Він замінив на цій посаді Ярослава Дрозда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.