Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вантажівки

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 11:47

На Львівщині затримали майже 300 водіїв вантажівок за перевищення ваги

вантажівки

У області продовжують працювати пересувні вагові комплекси.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на 30 вересня 2016 року було проведено 5860 контрольних зважувань за допомогою пересувних вагових комплексів та виявлено 286 порушень. Водіїв вантажівок за порушення норм вагового контролю оштрафували на 33 377,28 євро.

Як зазначили у Службі автомобільних доріг, пересувний ваговий комплекс розпочав роботу з контролю ваги у області з 14 квітня цього року. За його допомогою вантажівку зважують, визначають її масу, наскільки вантаж перевищує встановлені норми. Дані ПЗК автоматично обробляє спеціалізована комп’ютерна програма та у разі перевищення встановлених параметрів, Укртрансінспекція складає акт про порушення.

Ваговий та габаритний контроль запровадили для спрощення контролю за проїздом великовагового та великогабаритного автотранспорту та збереження доріг від руйнації.

Нагадаємо, на сесії у вересні львівські депутати виділили 500 тис грн з обласного бюджету на придбання габаритно-вагових комплексів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.