Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

тепличний комплекс

loda.gov.ua

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 12:38

У Буську з'являться нові робочі місця

тепличний комплекс

У місті стартувало будівництво нового тепличного комплексу з вирощування салатів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

ТзОВ "Галіція Грінері" за кошти інвесторів з Нідерландів розпочало будівництвом нового тепличного комплексу з вирощування салатів у Буську.

До нового тепличного комплексу вже проклали газопровід, тривають роботи із проведення електроенергії та монтування каркасу теплиці. Будівництво цієї теплиці площею у 4800 кв.м планують завершити вже у листопаді.

За словами керівників підприємства, розширення асортименту дасть можливість збільшити обсяги продажів, збільшить кількість клієнтів та робочих місць. Додаткові продажі дадуть можливість збільшити надходження податків до місцевого бюджету. Окрім того, вже плануються будівництва ще однієї, третьої теплиці. В ній вирощуватимуть овочі, зокрема помідори та огірки.

Нагадаємо, ТзОВ "Галіція Грінері" – підприємство з 100% іноземними інвестиціями, на якому працює двадцять чоловік. Середня заробітна плата становить – 4400 грн. З початку діяльності обсяг залучених інвестицій у проект становить 2 500 000 євро.

Комплекс займає 8000 кв.м. Протягом року тут вирощують до 1 000 000 головок салату. ТзОВ "Галіція Грінері" єдине підприємство в Україні, яке вирощує салат за унікальною технологією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.