Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

lv.npu.gov.ua

Четвер, 13 жовтня 2016, 12:00

На Золочівщині затримали вбивцю 17-річної дівчини

вбивство

Під час сварки п'яний чоловік задушив неповнолітню, а потім скинув тіло у яму, прикривши його гілками.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

29 вересня у Золочівський відділ поліції звернулась мешканка одного з сіл району й повідомила про зникнення її 17-річної дитини. Вона зазначила, що 27 вересня дівчина вийшла з будинку свого знайомого, і після цього її ніхто не бачив.

У вівторок, 11 жовтня, під час проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили тіло зниклої дівчини без ознак життя на території одного з сіл Золочівського району. Було призначено ряд експертиз.

Вчора, 12 жовтня, під час судово-медичної експертизи лікарі встановили, що причиною смерті зниклої була механічна асфіксія (задушення).

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до вбивства дівчини причетний 22-річний мешканець району. Сам чоловік у скоєному зізнався.

За його словами, 27 вересня він із загиблою розпивав спиртні напої у гаражі. Між ними виникла суперечка, під час якої чоловік і задушив дівчину. Потім тіло він скинув у яму, прикривши його зверху гіллям.

Підозрюваного у вбивстві затримали, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. На зловмисника чекає позбавлення волі терміном від 7 до 15 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.