Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 17 жовтня 2016, 11:10

Львівські волейболісти стали переможцями Суперкубку України з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» виборов перемогу у Суперкубку України з волейболу 2016 року.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Зокрема, цими вихідними на спортивному майданчику київського СК НУФВСУ львів’яни зійшлися у волейбольному поєдинку з харківським «Локомотивом». Гра була напруженою, однак в лідери «Кажани» вирвалися з першого сету. Тож матч закінчили з рахунком 3:0 (25:22, 25:17, 26:24).

Відтак, львівський ВК «Барком-Кажани» став володарем Суперкубку України.

Індивідуальні нагороди отримали і волейболісти. Зокрема, Владислав Діденко став кращим зв’язуючим Суперкубку, Євген Капаєв – кращий догравальник, Володимир Тевкун – кращий нападник, а Олександр Гладенко – кращий блокуючий.

«Цей Суперкбок дуже цікава річ. Тільки почали сезон, перша гра, але це точно тільки початок. Після перемоги багато хто думає, що все закінчується. А насправді, навпаки, все тільки починається. Я думаю, що обидві команди уже до нового року стануть ще міцнішими, і будуть ще сильніше конкурувати між собою», – підсумував результати матчу головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.