Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

ДФС

Понеділок, 17 жовтня 2016, 12:25

Львівські митники конфіскували контрабанду семи IPhone 7

вилучений товар

Вартість IPhone 7 склала понад 110 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Зокрема, сьогодні зранку мешканець Хмельниччини прибув у пункт пропуску «Краковець – Корчова» з Польщі автівкою BMW X5 разом з пасажирами. Для перетину кордону водій обрав смугу руху «зелений коридор».

Пасажири і водій заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або переміщення яких через митний кордон України є обмеженим, однак, під час огляду у салоні авто було виявлено сім нових мобільних телефонів I Phone 7. Вартістьтелефонів склала 117 802 грн.

Ці товари підпадають під перелік товарів, переміщення яких через кордон є обмеженим. Зокрема для їх перевезення мали б бути дозвільні документи, серед яких супровідна документація.

Водій автівки зазначив, що придбав два нові телефони I Phone 7 для себе, а ще п’ять мобільних телефонів – для друзів.

Як зазначили у податковій, дії водія мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст.471 Митного кодексу України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.