Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

radiobuk.cv.ua

Понеділок, 6 серпня 2012, 16:05

IIІ Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться у трьох містах

Цьогорічний літературний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться водночас у трьох містах – Чернівцях, а також у Хотині та Кам'янці-Подільському. Триватиме ця культурна подія з 6 по 9 вересня 2012 року.

Головна сцена і більшість акцій будуть все ж таки відбуватися у Чернівцях. Програму фестивалю складають поетичні читання, лекції, презентації книг, театральні та музичні перфоманси, відеопоезія, поезія в мультиплікації, електропоезія (поезія з електронною музикою) та багато інших навколопоетичних подій.

Уперше в рамках фестивалю відбудеться відкриття Міжнародної книжкової виставки за участю видавництв з України, Польщі, Австрії, Німеччини та Швейцарії. Також планується низка заходів з нагоди відзначення Дня Йозефа Шмідта – всесвітньовідомого тенора з Чернівців.

Серед учасників MERIDIAN CZERNOWITZ – відомі поети, музиканти, перекладачі з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Ізраїлю, Молдови, Румунії, України, Польщі, Данії, Нідерландів, Великобританії та США. Детальна програма фестивалю – на офіційному сайті проекту.

Нагадаємо, Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбувається на початку вересня, починаючи з 2010 року, у Чернівцях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.