Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

Вівторок, 25 жовтня 2016, 12:35

Чечотка отримав догану за те, що не виділив 2 мільйони на сімейну медицину

Богдан Чечотка

Програма розвитку сімейної медицини передбачала закупівлю обладнання для 10 медичних закладів на 2 мільйони гривень.

Про це сьогодні на сесії Львівської облради заявив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олег Домчак.

Програму розвитку сімейної медицини, на яку було виділено 2 мільйони гривень, не виконали. 

Сама програма передбачала закупівлю фізіотерапевтичного, інструментального та лабораторного обладнання для 10 закладів сімейної медицини.

"Через невиконання цієї програми колишній керівник департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка отримав догану", – розповів Олег Домчак.

Як ідеться на сайті Львівської облради, в.о. директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Ірина Микичак пояснила, що процес реалізації програми затягнувся через зміни підходів та технічного завдання.

Відтак невикористані 2 мільйони гривень департамент пропонує скерувати на забезпечення медичними препаратами дітей-інвалідів Львівщини.

Також Ірина Микичак зазначила, що на наступний рік департамент охорони здоров'я облдержадміністрації Програми розвитку сімейної медицини пропонувати вже не буде.

Нагадаємо, ще 13 жовтня Богдан Чечотка написав заяву на звільнення за власним бажанням із посади очільника департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

А наприкінці грудня 2015 року Богдан Чечотка вже отримував догану за невиплату зарплати медпрацівникам Львівщини. 

Зазначимо, Богдана Чечотку призначили директором департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА у 2014 році.

За 2014 рік він заробив 85 тис. грн, а у 2012 році Чечотка став співвласником ТОВ "Авто Спа Україна", яке зареєстроване у Миколаєві. Його внесок до статутного фонду становить майже 800 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.