Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 25 жовтня 2016, 13:44

Львівська облрада виділила 1,2 мільйона для Львів-ТБ

Львівська облрада

Грошей має вистачити на виплату зарплат і передачу сигналу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської облради депутати виділили 1,2 мільйона гривень для комунальної телерадіокомпанії "Львів-ТБ".

"Цих коштів вистачить для виплати зарплат працівникам у повному обсязі, а також на забезпечення передачі сигналу", – розповів директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків.

Нагадаємо, у квітні Львівська облрада оголосила конкурс на заміщення посади директора «Львів-ТБ», адже 16 лютого 2015 року депутати звільнили з посади директора Ярослава Антонійчука, роботу якого визнали незадовільною через те, що за останній рік у «Львів-ТБ» зменшились доходи від реклами, та призначили виконуючим обов'язни керівника голову фракції Радикальної партії Олега Ляшка та голову комісії з питань культури Юрія Візняка.

У травні переможцем конкурсу на посаду директора «Львів-ТБ» стала Ольга Цап, завідувачка навчально-практичного центру медійних технологій інституту права і психології Львівської політехніки.

Сам Антонійчук тепер займає посаду першого заступника керівника «Львів-ТБ».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.