Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО «Батьківщина»

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 09:30

Однією рукою влада дає – іншою забирає, – Цимбалюк про підвищення мінімальної зарплати

Михайло Цимбалюк

Уряд під тиском суспільства та профспілок пообіцяв українцям з 2017 року мінімальну зарплату вдвічі більшу, аніж вона є зараз – 3200 гривень.

Цей крок можна вважати похвальним, але те, як нинішня влада буде його реалізовувати оптимізму не додає, адже збільшуючи цифри влада ніяк не примножує добробут.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба партосередку.

Очільник «Батьківщини» Львівщини зазначив, що рішення підняти мінімальну зарплату може стати серйозним випробовуванням для бюджету наступного року, а також вплинути на інфляційні процеси в країні.

«Згадаймо також необґрунтовані та непідйомні тарифи на компослуги, які нав’язала влада українцям і які не відповідають нинішнім прибуткам пересічних людей, і навіть якщо зарплату піднімуть, не відповідатимуть їм і надалі», – наголосив Михайло Цимбалюк.

За словами керівника львівських обласних «батьківщинівців», підняття заробітної плати – правильна ініціатива і воно необхідне зараз, але це рішення повинно бути реальним і відповідальним.

«Підняття зарплати не може шкодити економіці, а навпаки повинно, бути наслідком успішності економіки. Як будується успішна економіка? Зменшенням податкових навантажень, виведенням грошей з тіні, створенням умов для інвестиційної привабливості, стабілізацією курсу та іншими давно відомими методами. По-іншому, усі ініціативи спрямовані на підвищення доходів людей просто перетворюються у фікцію», – зауважив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.