Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Вівторок, 1 листопада 2016, 17:13

Москаленко помінєв шило на мило

Андрій Москаленко

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко заповнив дані у єдиному державному реєстрі декларацій за 2015 рік.

Варіанти порівняли дані про доходи за 2015 рік, заповнені на єдиному державному реєстрі декларацій, із декларацією за минулий рік, яка опублікована на сайті Львівської міської ради.

У минулому році Андрій Москаленко задекларував 145 623 грн зарплати на посаді голови департаменту "Адміністрація міського голови" та 2 548 грн – виконавчий комітет Львівської міської ради.

Натомість у 2014 році його дохід склав 93 392,99 грн.

Із нерухомості Москаленко спільно із Сергієм Москаленко володіє двома квартирами площею 73 кв.м. Однак у декларації на сайті міськради значилося дві квартири на 27,275 та 36,5 кв.м.

Також у нього немає авто, рахунків у банках та фінансових зобов’язань. Однак, у 2014 році заступник Садового тримав у банку 47 939,52 грн.

Нагадаємо, у грудні минулого року Андрій Москаленко став заступником міського голови з питань розвитку, також він входить у склад виконавчого комітету Львівської міськради.

Зазначимо, Андрій Москаленко з 2013 року є в. о. директора департаменту розвитку, до цього був директором департаменту "Адміністрація міського голови", а у 2020-2012 рр. – начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.