Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дитяча планета

Реклама,   П'ятниця, 11 листопада 2016, 16:20

У Львові відкрили другу "Дитячу планету"

Дитяча планета

Найбільша всеукраїнська мережа парків святкування дитячих днів народження "Дитяча планета" відкрила одинадцятий парк в Україні та другий у Львові.

Сьогодні на вулиці Газовій, 30 відбулось урочисте відкриття дитячого парку святкувань днів народжень "Дитяча планета".

Він розташований неподалік від центральної частини міста, поруч з великим торгово-розважальним центром.

На двох поверхах парку є безліч можливостей для розваг дітей з батьками: мотузкова лазанка, тарзанка, батутна арена, "сухий" басейн, ігрові автомати, куток для майстер-класів, сцена, кімната для лазертаґу, кафетерій.

Особливістю парку є тематичні кімнати для святкувань днів народжень оформлені у стилі дитячих мультфільмів та фільмів. Сьогодні на вечірку з нагоди відкриття у "Дитячу планету" завітає співак Дзідзьо.

Співзановник мережі "Дитяча планета" Анатолій Чабан, наголосив на тому, що тут передбачено дуже простий підхід в оплаті розваг:

"Ви платите гроші за перебування дитини тут, і вона обирає будь-яку розвагу. Такого нема у інших подібних закладах, – батьки платять за всі розваги окремо. Винятком є лише кімната для лазертаґу, де потрібно окремо заплатити за час, адже електронне обладнання для цієї розваги є досить дорогим. Також передбачено окрему послугу няні для найменших дітей (2-3 роки), за бажанням батьків".

Як зазначив один з співзасновників парку Олег Баляш, у майбутньому плануються виступи інших відомих виконавців, зокрема Наталки Карпи. Він також розповів, що парк є не лише розважальним, а й соціальним:

"Для дітей з інтернатів тут буде передбачено безкоштовний вхід. Для дітей учасників АТО – знижка 50%."

Засновниця мережі "Дитяча планета" Тетяна Боровик розповіла, що парк на Газовій розрахований на наймолодших дітей, цим він відрізняється від "Дитячої планети на вулиці Стрийській.

"Перш за все, тут інша зональність, а також новинки у ресторанному напрямку. Тобто це зовсім нове меню, яке міщанам сподобається. Мені відомо, що вони люблять комфортну атмосферу, щоб відпочивати з сім'єю", – розповіла Тетяна Боровик.

Фото з відкриття

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.