Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

індустріальний парк

Дивись.інфо

Вівторок, 15 листопада 2016, 16:06

Підлеглих Садового трясуть за землю під індустріальний парк

індустріальний парк

Прокуратура проводить обшуки у Львівській міській раді через продаж землі під індустріальний парк поблизу Рясне-2.

Про це Варіанти повідомило джерело у прокуратурі Львівської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи Львівської міської ради, зловживаючи службовим становищем, всупереч інтересам служби уклали з суб’єктом господарювання договір купівлі-продажу земельної ділянки за ціною 52 мільйони гривень, не зважаючи на те, що нормативно-грошова оцінка цієї земельної ділянки складала 140 мільйонів, чим заподіяли збитки в особливо великих розмірах.

Наразі, на підставі дозволу слідчого судді, у кримінальному провадженні, з метою пошуку оригіналів документів, на підставі яких було укладено договір купівлі-продажу землі, проводяться слідчі дії – обшуки приміщення Львівської міської ради та офісних приміщень оцінювачів і суб’єкта господарювання, який придбав землю.

Нагадаємо, що у грудні 2015 року на сесії міської ради депутати прийняли рішення про надання у власність ТзОВ "СіТіПарк Львів", яка є керуючою компанією індустріального парку, земельну ділянку площею 100 м² на вул. Шевченка поблизу мікрорайону Рясне-2 за 52 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.