Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр у Львові

П'ятниця, 18 листопада 2016, 15:29

Львівська облрада судитиметься з Російським культурним центром

Російський культурний центр у Львові

Львівська обласна рада подала судовий позов про примусове виселення Російського культурного центру з приміщення, що на вул. Короленка, 1а.

Про це повідомила прес-служба обласної ради.

"Усунути перешкоди у користуванні власністю шляхом виселення Львівської міської громадської організації «Російське товариство ім. О. Пушкіна із займаних житлових приміщень, що знаходяться за адресою вул. Короленка 1 а", – йдеться у позовній заяві Львівської обласної ради.

Разом із тим, Львівська облрада  просить суд повернути приміщення комунальному підприємству "Нерухомість та майно".

"Подали до суду. Оскільки добровільно покинути приміщення орендарі з Короленка, 1 а наміру не мають. Іншого ми і не чекали. Нагадаю, що паралельно проходить підготовка до конкурсу на це приміщення серед організацій, пов’язаних із АТО. Так що процес триває", – зазначив Володимир Гірняк.

Як відомо, Російському культурному центру Львівська облрада дала час на добровільне виселення до 14 листопада. Однак оренадрі відмовилися виконати рішення Львівської обласної ради та покинути будівлю.

Нагадаємо, рішення виселити Російський культурний центр із комунальних приміщень депутати облради прийняли 25 жовтня під час пленарного засідання. Тоді ж депутати визначили, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у власність комунальної установи «Нерухомість і майно» та  здадуть в оренду організаціям, які здійснюють діяльність, пов'язану з АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.