Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Порошенко

Понеділок, 21 листопада 2016, 09:53

Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня Гідності та Свободи

Петро Порошенко

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Про це йдеться на офіційному інтернет-представництві Президента України.

Петро Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня Гідності та Свободи. За його словами, побиття "беркутівцями" студентів, які зібрались на Майдані три роки тому, сколихнуло всю країну. 

"За лічені дні вже мільйони українців вийшли на площі й вулиці. Вийшли, щоб зірвати план з перетворення України на малоросійський закуток російської імперії. Щоб продемонструвати свій проєвропейський вибір", – зазначив Петро Порошенко.

Також він наголосив, що Україна, рухаючись до європейського майбутнього, переживає нелегкі часи, а шлях її "пролягає крізь терни до зірок". 

 листопаді 2013 року ніхто навіть уявити собі не міг наскільки важкі випробування підготувала нам доля… І яку високу ціну випаде заплатити за такі цінності як свобода, гідність та незалежність. Саме Євромайдан, Революція Гідності і світлої пам'яті Небесна сотня безповоротно визначили європейський вектор України. Ми рухаємося в правильному напрямку і до правильних цілей", – підкреслив Президент.

Порошенко зізнався, що в Україні існує ще чимало проблем, проте найскладніші моменти в економіці держави ми пережили. Відтак закликав українців до єдності.

се буде гаразд, якщо ми з вами не дозволимо окремим політиканам обнулити результат, досягнутий такою дорогою ціною. Якщо не дамо їм перетворити на сізіфів труд важку працю влади, громадянського суспільства, волонтерів, і всього народу, які за три роки заклали фундамент нової України. Дякую, дорогі українці, що нашу європейську державу ми будуємо разом!", – додав Петро Порошенко.

Нагадаємо, указ про відзначення Дня Гідності та Свободи на державному рівні Петро Порошенко підписав на початку жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.