Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

newsluxurylife.in

Середа, 8 серпня 2012, 14:02

155 українських атлетів представлять Україну на ХІV Паралімпійських іграх 2012 у Лондоні

155 українських спортсменів братимуть участь у змаганнях із 12 видів спорту на XIV Паралімпійських іграх 2012 року в Лондоні, які проходитимуть із 29 серпня по 9 вересня.

 

Про це повідомляє міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

Українці візьмуть участь у академічному веслуванні, сидячому волейболі, дзюдо, легкій атлетиці, настільному тенісі, пауерліфтингу, плаванні, кульовій стрільбі, стрільбі з луку, фехтуванні на візках, футболі ДЦП та у шосейному й трековому велоспорті.

«Це буде нелегка боротьба, адже на минулих іграх 2008 року наші паралімпійці показали чудовий четвертий результат, здобувши 74 нагороди, тому цього року ми маємо захистити цей результат, а, можливо, й покращити», – зазначив голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

На Паралімпійські ігри 2012 року в Лондон приїдуть 4 200 спортсменів із 160 країн світу, які розіграють 503 комплекти нагород у 20-ти видах спорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.