Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобуси "Електрон"

П'ятниця, 25 листопада 2016, 17:50

До кінця року на дороги Львова виїдуть 25 нових автобусів "Електрону"

автобуси "Електрон"

25 із 55 низькопідлогових автобусів виробництва "Електрону" мають вийти на маршрути міста вже до кінця грудня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Цього року ми оголосили тендер на закупівлю 55 нових автобусів. Я радий, що переможцями вийшли наші виробники з компанії «Електрон», які після успіху з трамваєм почали виготовляти тролейбуси, автобуси та електробуси. До кінця року перші 25 великогабаритних низькопідлогових автобусів «Електрон» вже виїдуть на лінії міста", – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у січні Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1, яке повністю належить міськраді, оголосило тендер на закупівлю 55 низькопольних автобусів за 200 млн грн.

Втім, у квітні Антимонопольний комітет скасував львівський тендер із закупівлі 55 автобусів через дискримінацію в оцінці пропозицій учасників торгів.

Та вже у вересні АТП-1 уклало договір із "Електронтрансом" на 55 сучасних автобусів.

А вперше низькопідлогові автобуси "Електрон" у Львові презентували ще наприкінці травня. Особливістю цього транспорту є те, що він повністю підлаштований під людей із особливими потребами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.