Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лісове господарство

П'ятниця, 2 грудня 2016, 11:10

Славський лісгосп обікрали на 200 тисяч

лісове господарство

За допомогою неіснуючої фірми подружжя викрало у ДП «Славське лісове господарство» 218 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо подружжя, які незаконно заволоділи коштами ДП «Славське лісове господарство».

Зокрема, було встановлено, що в листопаді 2014 року зловмисники за допомогою раніше створеної фірми ТОВ «Спейн-Трейд» уклали від імені неіснуючого директора цього товариства договір про поставку нафтопродуктів для потреб ДП «Славське лісове господарство». Водночас, жодних матеріалів вони постачати не планували.

Відтак, на основі укладеного договору із рахунку ДП «Славське лісове господарство» на рахунок ТОВ «Спейн-Трейд» було переаховано близько 218 тис грн, які подружжя присвоїло. За такі дії їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Крім того, прокуратурою направлено на розгляд суду також цивільний позов в інтересах «Славського лісового господарства» про стягнення з підозрюваних 218 тис грн.

Наразі кримінальне провадження перебуває на розгляді у Залізничному районному суді Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.