Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медикаменти

dt.ua

Середа, 7 грудня 2016, 12:56

В Україні зафіксували перевищення епідемічних порогів у п'яти областях

медикаменти

Рівень захворюваності за минулий тиждень збільшився на 13%.

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України. 

За даними Центру грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій ДЗ «Український центр з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров’я України», на грип та ГРВІ в Україні з 28 листопада до 6 грудня захворіло 229 448 осіб.

Із усіх хворих 69,5% становили діти віком до 17 років, а показник захворюваності серед населення на 13,3% більший, ніж минулого тижня.

Найвищий показник захворюваності на 100 тис населення зареєстровано у Київській, найнижчий – у Закарпатській областях.

У 5 областях України та місті Києві захворюваність на грип та ГРВІ перевищила епідемічні пороги. Темп росту захворюваності серед дорослих і дітей до 17 років зріс на 10,6% та 19,5%. Серед дітей, які захворіли на грип та ГРВІ, більше хворіють діти шкільного віку.

З початку епідемічного сезону проти грипу вакциновано 45346 осіб.

Нагадаємо, згідно з даними Центру грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій, з 21 до 27 листопада цього року на грип та ГРВІ захворіло 193 261 осів, з них 69% - діти віком до 17 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.