Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lv.npu.gov.ua

Середа, 7 грудня 2016, 13:39

На Львівщині прикордонника спіймали на хабарі

хабар

Інспектор одного з прикордонних загонів тривалий час «допомагав» безперешкодно ввозити автозапчастини на територію України.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Прикордонник «допомагав» безперешкодно ввозити автозапчастини та комплектуючих до транспортних засобів на територію України. Якщо громадяни не сплачували данину, то у них виникали труднощі під час ввозу товарів на територію країни.

А щоб відвести від себе підозри у протиправній діяльності у якості посередника використовував рідного брата.

І сьогодні вночі правоохоронці затримали на хабарі прикордонника та його брата-посередника. Вони вилучили 520 доларів, отриманих у якості неправомірної вигоди. 

Раніше оперативники зафіксували факти одержання ними хабарів на суму 500 доларів.

Окрім цього, у інспектора прикордонного загону додатково вилучили 1100 доларів та 12000 гривень, а також чорнові записи із зазначенням осіб, від яких отримав кошти за свої послуги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Посадовця затримали, наразі правоохоронці встановлюють інших осіб та посадовців, причетних до корупційної схеми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.