Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Газова

Четвер, 8 грудня 2016, 10:53

У Львові для проїзду відкрили вулицю Газову

вул. Газова

З 3 грудня вул. Газова відкрита після ремонту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією Галицької районної адміністрації, від суботи вул. Газова відкрита після ремонту. На цій вулиці, як і на вул. Детька та Медовій, замінили інженерні мережі, перемостили покриття тротуарів та проїзну частину.

Капітальний ремонт вул. Газової виконувало ТзОВ «Захід-пласт».

Нагадаємо, 11 липня був укладений договір про початок ремонтних робіт вулиці Газової. Загалом, на роботи використано 4,9 млн гривень, з яких 4,6 млн – вартість будівельних матеріалів.

Також цього року у Галицькому районі проведено ремонт доріг зі заміною каналізаційних та водопровідних мереж на вул. Ангеловича, Замкнена, Меретина, Детька, Медова.

Ремонти на тротуарах проведено на вул. Митрополита Андрея, Героїв Майдану, Зелена, 104 – Тарнавського, 104а, пр. Чорновола – вул. Під Дубом, 2. Загалом – 5,7 тис.м.кв. Відремонтовано двори на вул. Підмурна, 2; пл. Я. Осмомисла, 28, вул. Тарнавського, 104-106; вул. Тарнавського, 110-112; Гнатюка, 3.

За проектом GIZ проводилося замощення дворів на вул. Ф.Ліста, 6, Бр.Рогатинців, 28, Фредра, 6, Театральна, 7. Провели роботи з пониження бордюрів на вул. Професорська, Матейка, Рилєєва, І.Франка, пр. Свободи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.