Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська політехніка

panoramio.com

Понеділок, 12 грудня 2016, 13:53

Порошенко нагородив відзнаками 11 науковців "Львівської політехніки"

Львівська політехніка

Почесну медаль також отримав і ректор "Львівської політехніки" Юрій Бобало.

Про це йдеться в указі Петра Порошенка №542 від 6 грудня.

Петро Порошенко відзначив державними нагородами працівників Національного університету "Львівська політехніка".

"За вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку висококваліфікованих спеціалістів, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 200-річчя від дня заснування Національного університету «Львівська політехніка»", – йдеться в указі.

Відтак, орден "3а заслуги" II ступеня отримав доктор технічних наук, завідувач кафедри інформаційно-вимірювальних технологій Богдан Стадник.

Орден княгині Ольги III ступеня здобула докторка технічних наук, завідувачка кафедри фотограмметрії та геоінформатики Христина Бурштинська.

Медалями "За працю і звитягу" нагородили докторів технічних наук: завідувача кафедри електронних приладів Зенона Готру, а також завідувача кафедри хімії і технології неорганічних речовин Віктора Яворського.

Ректора "Львівської політехніки" Юрія Бобала нагородили ювілейною медаллю "25 років незалежності України".

Також Петро Порошенко присвоїв почесні звання 6 науковцям:

"Заслужений архітектор України" – доктору технічних наук, завідувачеві кафедри реставрації архітектурної і мистецької спадщини Миколі Бевзу.

"Заслужений винахідник України" – доктору технічних наук, професорові кафедри фотограмметрії та геоінформатики Володимиру Глотову.

"Заслужений діяч науки і техніки України" – доктору фізико-математичних наук, директорові навчально-наукового інституту прикладної математики та фундаментальних наук Петру Каленюку, а також доктору фізико-математичних наук, завідувачеві кафедри теоретичної та загальної електротехніки Петру Стахіву.

"Заслужений працівник освіти" – доктору економічних наук, завідувачеві кафедри фінансів Ігорю Алєксєєву й доктору технічних наук, професорові кафедри теоретичної радіотехніки та радіовимірювання Богдану Мандзію.

Нагадаємо,що цього року Петро Порошенко вже нагороджував ректора "Львівської політехніки" Юрія Бобала та чотирьох науковців цього ВНЗ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.