Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Вівторок, 13 грудня 2016, 10:50

У Львові не запровадять карантин у школах

школа

Львівська мерія вважає, що наразі немає підстав для запровадження тимчасового припинення навчання.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимира Зуба, наразі у школах відсутні 19% учнів, тоді як тимчасове припинення навчання запроваджується при вищих показниках відсутності дітей, відтак про припинення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах Львова не йдеться.

«За даними Львівського відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», такий рівень захворюваності вважається початком епідемічного підйому. Правових підстав щодо припинення навчання у школах немає. Наразі ситуація потребує динамічного спостереження та вжиття заходів з недопущення поширення інфекції серед дітей. Дуже важливо стежити за тим, щоб хворі діти не відвідували школу, аби не інфікувати інших, а здорові – профілактували захворювання», – зазначив Володимир Зуб.

Нагадаємо, у Львові та шести районах Львівщини було зареєстроване незначгне перевищення епідпорогу щодо захворюваності на грип.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.