Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сільмаш біля Рясного

wikimapia.org/inkognitolv

Середа, 14 грудня 2016, 17:08

Депутати міськради відвідають Рясне з сільмашним візитом

Сільмаш біля Рясного

Сьогодні комісія архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міськради вдруге розглянула питання про надання ЛКП "Львівспецкомунтранс" земельної ділянки у промзоні поблизу Рясного.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

Як зазначив голова депутатської комісії Ігор Телішевський, попереднього разу "Львівспецкомунтранс" просив територію площею десять гектарів, а тепер – один гектар. Він також нагадав, що на пленарному засіданні міськради "Львівспецкомунтрансу" було відмовлено у наданні земельної ділянки для сортування сміття у промисловій зоні поблизу мікрорайону Рясне.

Так, за рішенням комісії, проект ухвали не виносять на сесію без громадського обговорення, доведення до відома мешканців прилеглих мікрорайонів (Рясне, Білогорща, Левандівка).
Заплановано провести позачергове виїзне засідання комісії у промисловій зоні "Рясне", де "Львівспецкомунтранс" планує отримати земельну ділянку. На це виїзне засідання буде запрошено директора ЛКП "Львівспецкомунтранс" Тараса Стефанишина для зазначення місця ділянки та пояснення для яких виробничих потреб вона потрібна "Львівспецкомунтрансу".
Про час виїзду комісії до промзони "Рясне" буде домовлено та оголошено згодом, однак його заплановано провести до найближчого пленарного засідання міськради, що відбудеться 22 грудня.

Нагадаємо, що 21 листопада депутати Львівської міськради на комісії розглядали питання надання земельної ділянки ЛКП "Львівспецкомунтранс" під сортування сміття і вимагали прозвітувати директора "Львівспецкомунтрансу" щодо діяльності підприємтсва, однак досі цього не сталося. 

Тоді ж голова комісії архітектури, містобудуваннята охорони історичного середовища Ігор Телішевський зазначив, що директор ЛКП "Львівспецкомунтранс" Тарас Стефанишин не приходить на засідання комісії незважаючи на запрошення.

17 листопада начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич заявив, що міськрада не надала документів екоiнспекторам на сортування сміття на території цехів "Сільмашу" у промисловій зоні поблизу Рясного.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.