Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр Львова

Четвер, 15 грудня 2016, 12:10

За порушення в'їзду у центр Львова скасовують перепустки

центр  Львова

З серпня у Львові скасовано 40 перепусток на в’їзд у пішохідну частину міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією директора "Муніципальна дружина" Юрія Діля, йдеться про перепустки мешканців та підприємців, які здійснюють обслуговування мешканців та закладів у пішохідній зоні міста.

Діль додав, що за одне порушення перепустку скасовують на одну добу, за друге – на 7 днів, за третє ж – безтерміново. Лише цього тижня скасовано 12 перепусток терміном на 7 днів. А 40 перепусток скасовано безтерміново.

Найбільше порушників – серед водіїв, які обслуговують заклади торгівлі та харчування.

"Водії, які здійснюють доставку товарів чи послуг, найчастіше паркують машини у невстановлених місцях, а також не дотримуються часових меж перебування у пішохідній зоні. Ми змушені реагувати на це. З мешканцями проблем менше, однак вони теж, буває, паркуються на тротуарах та в інших недозволених місцях", – зазначив Юрій Діль.

Нагадаємо, з 1 серпня змінився порядок в’їзду в пішохідну зону центру міста. Відтепер діють нові перепустки – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.