Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Сторожук

dyssh.hostenko.com

Четвер, 15 грудня 2016, 18:09

Мер Мостиськ збирається сторожити місто ще одну каденцію

Сергій Сторожук

Міський голова Мостиськ Сергій Сторожук балотується на посаду голови Мостиської об'єднаної громади.

На посаду голови Мостиської міської громади балотується три кандидати, в тому числі чинний мер міста. Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК.

Варіанти переглянули список кандидатів до Мостиської міської об'єднаної територіальної громади. 

Так, від Народного Руху України балотується Мазуркевич Зеновій Михайлович. У 2010 році він став депутатом Мостиської райради від Конгресу українських націоналістів. Торік він балотувався від НРУ в Мостиську райраду, однак не став депутатом.

Кандидатом від ВО "Свобода" є Шаповал Володимир Миколайович. Торік балотувався від цієї ж політсили до Мостиської райради. З 2002 по 2006 рр. був заступником голови Мостиської райради. З 2006 по 2010 рр.. – заступником міського голови Мостисьок, з 2010 по 2013 рік – першим заступником Пустомитівської райдержадміністрації.

Чинний міський голова Мостисьок Сторожук Сергій Степанович є самовисуванцем. Цю посаду обіймає з 2010 року. Тоді його обрано від Народної партії України. Торік – від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність".

Нагадаємо, 18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

Огляд кандидатів у депутати до Мостиської міської громади – тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.