Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

П'ятниця, 16 грудня 2016, 11:06

У бюджеті розвитку Львова передбачили кошти на рекультивацію Грибовичів

Грибовицьке сміттєзвалище

Львівська мерія схвалила бюджет розвитку Львова на 2017 рік: на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища передбачено 40 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, вчора виконавчий комітет міськради погодив перелік об’єктів, видатки на які наступного року проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку Львова.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської міськради Ірини Кулинич, показники ще коригуватимуть за результатами громадських слухань та розгляду депутатів міськради.

"До переліку, насамперед, увійшли перехідні об’єкти, які були розпочаті цього року і будуть завершені наступного. Це, зокрема, відновлення дитячих садочків, закінчення інфраструктурних і дорожніх робіт. Також перелік охопив об’єкти, на які розроблено чи потрібно розробити проектно-кошторисну документацію", – наголосила Ірина Кулинич.

Загалом бюджет розвитку Львова в 2017 році становитиме близько 1,485 млрд грн, з яких 328 млн грн – це гарантовані містом зобов’язання, і понад 1,1 млрд грн – доступно для розподілу за об’єктами.

Серед основних видатків: 18 млн грн – на ремонт та відкриття спортивних закладів та майданчиків, 30 млн грн – на придбання ділянки для нового сміттєзвалиища, близько 40 млн грн – на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища, ще 18 млн грн – на відновлення дошкільних навчальних закладів.

Окрім цього, 17,5 млн передбачено для реалізації проектів, за які проголосували львів'яни в рамках "Громадського бюджету", і близько 10 млн грн – на впровадження різноманітних заходів з облаштування "розумного" мікрорайону. 

Повністю переглянути бюджет розвитку Львова можна тут.

Нагадаємо, у жовтні виконком міськради затвердив проект бюджету на 2017 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.