Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 16 грудня 2016, 15:33

У 2016 році у Львові облаштували 13 громадських просторів

Львів

Загалом мерія виділила кошти для створення 20 громадських просторів та скверів у 2016 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, з початку року у місті облаштували 13 нових громадських просторів для прогулянок, зустрічей, відпочинку та приємного проведення часу мешканців.

Серед основних об’єктів: реконструкція площі та скверу біля Цирку, облаштування пішохідних алей на вул. Пулюя, вул. Морозній та вул. Трильовського, оновлення 2 скверів на перехресті вулиць Ряшівська-Городоцька, а також на вулицях Свенціцького та Японській і площі Вишиваного, реконструкція парку «На Валах».

Однак, на облаштування громадських просторів у цьому році із бюджету розвитку Львова виділили майже 30 млн грн. Усі кошти розділили між районними адміністраціями та запланували створити 20 скверів та громадських просторів.

Також на 52 зупинках громадського транспорту звели нові павільйони, у тому числі вздовж трамвайної лінії на Сихів. Було висаджено 1523 дерев та 749 кущів, вартістю близько 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.