Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мінекології

Понеділок, 19 грудня 2016, 14:50

В Україні звільнять 700 екоінспекторів

Мінекології

На митницях ліквідують пункти екологічного контролю.

Про це повідомила прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак заявив, що в рамках реформування Державної екологічної інспекції підходи до екологічного контролю на митних переходах буде змінено, зокрема передбачається ліквідація пунктів екологічного контролю на митних переходах.

«Із 1,5 тисячі екоінспекторів, які працюють в Україні, близько 700 осіб – це інспектори, які працюють на ПЕК. Не виключаю, що ми ліквідуємо цих інспекторів, передавши право на радіаційний контроль до прикордонників», –зазначив Остап Семерак.

За його словами, запровадження змін у підходах до екологічного контролю на митних переходах стане можливим за умов реформування Державної екологічної інспекції.

«Виступаю за ліквідацію Держекоінспекції і створення замість неї якісно нового органу – на зразок переходу з міліції в поліцію на екологічному рівні. Сподіваюся, що у 2017 році ми розпочнемо реформу екоінспекції», – додав Семерак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.