Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Євросоюз

slovoidilo.ua

Понеділок, 19 грудня 2016, 17:12

Україна отримає 100 мільйонів від ЄС

Євросоюз

Євросоюз надасть Україні 104 млн євро на реформу держуправління.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Сьогодні у Брюсселі віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе та генеральний директор Гендиректорату Європейської комісії «Сусідство та переговори з розширення» Крістіан Даніельсон підписали угоду про фінансування реформи державного управління.

Угода передбачає фінансову допомогу Україні у 104 млн євро на підтримку реформи системи державного управління, реалізація якої розрахована на 5 років.

«Реформа держслужби ключова для реалізації решти реформ. Головною перешкодою є низькі зарплати людей, які несуть величезну відповідальність і за держбюджет, і за управління державної машиною. Справедлива оплата такої роботи є запорукою довгострокового успіху України. Кошти, передбачені цією угодою, зокрема, повинні вирішувати і цю проблему», – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.