Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Мечникова

Вівторок, 20 грудня 2016, 11:06

У 2017 році на ремонт вул. Мечникова виділять додаткові 16 мільйонів

вул. Мечникова

Львівська міськрада планує виділити 268 млн грн на розвиток транспортної інфраструктури міста у 2017 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у рамках проведення громадсьих слухань міського бюджету розвитку Львова, керівник департаменту економічної політики Ірина Кулинич наголосила, що на розвиток транспортної інфраструктури у бюджеті розвитку планують закласти майже 268 млн грн. 

«Зокрема, є перехідні об’єкти – це вул. Мечнікова. На закінчення робіт ми передбачаємо 16 млн грн. Проводитимуться ремонтні роботи на вул. Чернівецькій з розворотом трамвайного кільця, вул. Зимновідська – Станційна – перехідний об’єкт з минулого року, вул. Пулюя – Трускавецька. Також пл. І.Франка, адже ми провели роботи від вул. І.Франка і на Сихів, треба зробити і пл. І.Франка. Це є вул. Замарстинівська, вул. Героїв УПА, вул. Шевченка, вул. Богданівська, вул. Пластова до ТЕЦ-2», – зазначила Ірина Кулинич.

За її словами, ремонт вул. Героїв УПА і вул. Шевченка виконуватимуть тільки в тому випадку, якщо міськрада отримає кредит від Європейського інвестиційного банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.