Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівхімсільмаш

Вівторок, 20 грудня 2016, 20:32

У Львові активісти перекрили рух вул. Шевченка, протестуючи проти відкриття сміттєсортувального заводу

львівхімсільмаш

Сьогодні пообіді близько 100 осіб перекрили рух вулицею Шевченка у Львові, протестуючи проти відкриття сміттєсортувального завода у Рясне.

Учасники протесту ходять по пішоходній зебрі навпроти Шевченка, 374, між книжковим магазином і заводом "Електрон", і роздають перехожим листівки з закликом прийти у четвер, 22 грудня, на сесію Львівської міськради, щоб не допустити відкриття сміттєсортувального заводу у Рясне, на території колишнього заводу "Львівхімсільмаш", - повідомляє кореспондент Варіантів.

Листівки надруковані з ініціативи ГО "Розвиток громади", хоча серед учасників протесту відомих представників цієї організації не зауважено.

На місці події присутні чотири наряди поліції, очікується приїзд представника міської влади. 

Надаємо, депутати Львівської міськради звертатимуться до правоохоронних органів через діяльність ЛКП "Львівспецкомунтранс" на території заводу "Львівхімсільмаш", що у промзоні між Рясним та Білогорщею.

Начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич заявив, що міськрада не надала документів екоiнспекторам на сортування сміття на території цехів «Львівхімсільмашу» у промисловій зоні поблизу Рясного.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.