Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 22 грудня 2016, 13:48

"Самопоміч" закликала депутатів Львівської облради рятувати мерію

Львівська облрада

Після того, як у Львівській облраді проігнорували пропозицію "Самопомочі", всі депутати фракції покинули сесійну залу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської облради.

Депутатка від "Самопомочі" Інна Свистун сьогодні під час позачергового засідання сесії Львівської облради закликала депутатів зробити кількагодинну перерву у роботі, щоб допомогти владнати конфліктну ситуацію у Львівській міськраді.

"Сьогодні на сесії міськради розглядаються важливі питання, які також мають значення для Львівщини. Зараз якісь бойовики захопили міську раду і не дають депутатам працювати", – зазначила Інна Свистун.

За її словами, у мерії невідомі влаштували провокацію, тому Свистун закликала обласних депутатів допомогти міським колегам владнати дану ситуацію.

Водночас заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк зауважив, що прийняття бюджету області на 2017 рік є важливішим від подій у міськраді, відтак депутати не підтривали пропозицію фракції "Самопоміч".

Після цього всі депутати від "Самопомочі" покинули сесійну залу Львівської облради.

"Мене надзвичайно здивувало те, що фракція «Самопоміч» залишила сесійну залу під час обговорення бюджету Львівщини на 2017 рік. Можна втекти зі сесійної зали, але не від людей", – прокоментував голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Нагадаємо, сьогодні активісти заблокували сесію Львівської міської ради, вимагаючи заборонити будівництво сміттєпереробної лінії у місті.

Також під мерію прийшли мешканці Рясного, які вимагали від міського голови Львова Андрія Садового відмінити будівництво сміттєпереробного комплексу на території "Сільмашу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.