Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 22 грудня 2016, 11:30

Мешканці Рясного вимагають у Садового зупинити будівництво сміттєпереробної лінії

Львівська міськрада

Сьогодні на сесію Львівської міськради прийшли мешканці Рясного, які виступають проти будівництва сміттєпереробного комплексу на території «Сільмашу».

Відтак, мешканці Рясного та Білогорці прийшли сьогодні під будівлю Львівської міської ради з вимогою до міського голови Львова Андрія Садового зупинити усі роботи із будівництва сміттєпереробного комплексу на території «Сільмашу».

«Там монтовують уже сміттєсортувальну лінію. За яким дозволом відбувається будівництво, коли всі мешканці проти. Ми звертаємося з вимогою це зупинити», – наголосила співзасновниця громадської організації «Соціальний захист населення та учасників АТО» Леся Турашвілі.

Нагадаємо, у липні цього року приватна фірма була готова на території Сільмашу встановити спеціальний прес та сортувальну лінію. Мешканці виступили проти, однак влада міста виставила питання про надання земельної ділянки ЛКП «Львівспецкомунтранс» під сортування сміття, тоді ж депутати міськради вимагали прозвітувати директора «Львівспецкомунтрансу» щодо діяльності підприємства. 

14 грудня комісія вдруге розглянула питання про надання ЛКП «Львівспецкомунтранс» земельної ділянки у промзоні поблизу Рясного, вирішила провести виїзне засідання на місце встановлення «Львівспецкомунтрансом» обладнання для пресування сміття.

Наразі депутати львівської міськради звертатимуться до правоохоронних органів через діяльність цього підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.