Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Консульство Ізраїлю у Львові

Понеділок, 26 грудня 2016, 12:16

Ізраїль заборонив візити в Україну

Консульство Ізраїлю у Львові

Країна заборонила представникам своєї влади відвідувати Україну через голосування за резолюцію щодо єврейських поселень в Палестині.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заборонив міністрам візити в Україну у зв'язку з голосуванням за резолюцію щодо єврейських поселень в Палестині в Раді безпеки ООН.

Крім того, він заборонив міністрам відвідувати всі країни, які голосували за цю резолюцію. Також було заборонено проводити зустрічі з міністрами цих країн.

Зазначимо, 23 грудня, Рада безпеки ООН прийняла резолюцію, згідно з якою створення Ізраїлем поселень на окупованій палестинській території "не має юридичної сили і є кричущим порушенням міжнародного права".

Документ підтримали 14 членів Ради безпеки ООН, в тому числі Україна. В той же час як США, які раніше блокували подібні проекти, утрималися.

Нагадаємо, Біньямін Нетаньяху прийняв рішення скасувати візит українського прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який повинен був відбудуться наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.