Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗШ "Первоцвіт"

Понеділок, 26 грудня 2016, 17:40

Свободівець Чунис закосив під святого Миколая у сихівській школі "Первоцвіт"

ЗШ "Первоцвіт"

У школі "Первоцвіт", що на Сихові, від імені депутата міськради від ВО "Свобода" Дмитра Чуниса роздавали пазли з партійною символікою.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Нещодавно Варіанти зафіксували факт політичної реклами від ВО "Свобода" у загальноосвітній школі "Первоцвіт", що на Сихові (вул. Манастриського, 9).

Спеціально до Дня святого Миколая, 19 грудня, школярі початкових класів отримали подарунок у вигляді пазла, на якому була приклеїна наліпка з написом: "Чемній дитині від помічника Святого Миколая Дмитра Чуниса".

Зауважимо, що згідно з Законом України "Про освіту", навчально-виховний процес у навчальних закладах є вільним від втручання політичних партій, громадських та релігійних організацій.

Відтак, поширення такої політичної реклами серед учнів молодших класів є несанкціонованим.

Зазначимо, Дмитро Чунис є депутатом Львівської міської ради від ВО "Свобода", протягом 2008-2011 років працював керівником відділу збуту у ТзОВ "Гал-Дар", що займається виготовленням хлобобулочних виробів.

З 2013 року є керівником Сихівської районної організації ВО "Свобода".

Нагадаємо, ВО "Свобода" вже не вперше веде свою політдіяльність у навчальних закладах Львова.

У 2010 році Ірина Фаріон в рамках акції "Утверджуймо державну мову!" проводила заняття, присвячене проблемі національної ідентичності, у львівському дитсадку № 67.

Під час заняття в різкій формі засудила "зросійщення українських імен", що стало причиною всеукраїнського скандалу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.