Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Бичишин

Прес-служба "Самопомочі"

Понеділок, 26 грудня 2016, 18:45

Назар Бичишин з Самопомочі попрощався з депутатством

Назар Бичишин

Назар Бичишин із Самопомочі склав повноваження депутата Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради 40 депутатів проголосували за дострокове припинення повноважень депутата міськради, голови комісії фінансів та планування бюджету Назара Бичишина від фракції "Об'єднання "Самопоміч".

За словами Бичишина, він написав заяву на припинення повноважень депутата міськради за власним бажанням, а його рішення пов'язане із розширенням фірми, де він працює, та відкриття нових потужностей:

"Підприємство, що я очолюю десять років, за останній рік дало значний ріст. В тому чи числі відкрився новий підрозділ у іншому обласному центрі. Це потребує моє участі та уваги, як керівника, що унеможливлює поєднання депутатської роботи та управлінської.  Зазначу, це близько 9000 м² виробничої площі, понад 300 працівників, понад 70 мільйонів гривень обороту в рік."

"Мені це рішення дуже легко прийнялось з точки зору здорового глузду, дуже важко з емоційної точки зору", – додав Назар Бичишин.

Зазначимо, Назар Бичишин – директор дочірнього підприємства "ХРТ Текстиль", останні 10 років він працював на керівних посадах данських компаній в Україні, зокрема консалтингова компанія J&L Consulting, ДП "Амбієнте Ферніче Україна" (100% іноземна інвестиція), ДП "ХРТ Текстиль" (100% іноземна інвестиція).

У 2015 році він задекларував 137 627 грн доходу, який становила заробітна плата, будинок, квартиру та іномарку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.