Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Сварник

Вівторок, 27 грудня 2016, 13:57

Депутати призначили директорів трьох обласних бібліотек Львівщини

Іван Сварник

Львівська облрада призначила трьох нових директорів комунальних бібліотек.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати призначили керівників КЗ ЛОР «Львівська обласна універсальна наукова бібліотека», «Львівська обласна бібліотека для дітей» та «Львівська обласна державна бібліотека для юнацтва».

Ці рішення підтримали 54, 50 та 46 депутатів відповідно.

Відтак, новим керівником Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки обрали Івана Сварника, який також є директором цієї бібліотеки. Його кандидатуру облали 6 із 9 членів конкурсної комісії.

Директором Львівської обласної бібліотеки для дітей стала Лариса Лугова, яка також була директором цієї бібліотеки до і під час проведення конкурсу. Її кандидатуру підтримали 7 членів комісії.

Що ж до керівника Львівської обласної державної бібліотеки для юнацтва, то депутати проголосували за директора цього закладу Тетяну Пилипець ,яку підтримали 5 із 6 членів комісії. 

Наразі усі нові керівники обласних бібліотек мають укласти контракти терміном на 5 з управлінням майном спільної власності Львівської облради.

Нагадаємо, конкурс на посаду директорів трьох комунальних бібліотек Львівської облради стартував наприкінці вересня цього року.

Додамо, що у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.