Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибухотехніки

Четвер, 29 грудня 2016, 10:42

У Львові знову "замінували" торговий центр

вибухотехніки

Уже втретє за добу до правоохоронців надходять повідомлення про псевдозамінування львівських торгових центрів.

Про це повідомила прес-служба головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі, о 00:40 год., у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового диспетчера управління ДСНС про те, що на оперативний номер 101 надійшло анонімне повідомлення про замінування торгівельного центру "Скриня", що на вулиці Городоцькій.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог зі собакою, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці ретельно обстежили приміщення центру та прилеглу територію, проте вибухонебезпечних предметів так і не виявили. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Наразі тривають слідчі дії. Втім, як вже встановили поліцйеські, анонім телефонував із таксофона.

Нагадаємо, вчора у Львові "замінували" відразу два торгові центри - ТЦ "Роксолана" (пл. Соборна 14) та ТРЦ King Cross Leopolis (вул. Стрийська, 30, с. Сокільники).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.