Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Борокський спиртзавод

loda.gov.ua

П'ятниця, 30 грудня 2016, 10:29

На Львівщині після двох років перерви запрацював завод

Борокський спиртзавод

У Сокальському районі відновив роботу Борокський спиртзавод.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, 29 грудня у селі Борок на Сокальщині відбулося відкриття Борокського спиртзаводу, що відновив роботу після дворічної перерви.

"Це вже третє таке підприємство, яке відновило роботу на Львівщині. Відновлення роботи цього підприємства є важливим не лише тому, що це нові робочі місця, а також і можливість постачання сюди сировини фермерськими господарствами Львівщини. З іншого боку, відповідні виробничі підходи, які тут застосовують, можуть використовувати й у галузі тваринництва", – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

За його словами, упродовж цього року на території області відкрито чи відновлено роботу вже понад 50 підприємств, а також створено більш ніж 12 тисяч робочих місць. Крім того, у розвиток соціальної інфраструктури, а це близько 1300 об’єктів, інвестовано майже 700 млн гривень.

Як розповів заступник керівника ДП "Укрспирт "Борокське" МПД Олександр Пристай, за місяць на заводі переробляють близько 1200 тонн зерна, а на підприємстві зараз працює близько 70 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.