Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 30 грудня 2016, 12:15

Порошенко затвердив зміни до Податкового колексу

Петро Порошенко

Йдеться про поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні".

"У зв’язку з прийняттям цього закону податкові інспекції на рівні районів перетворяться з контрольних та перевіряючих органів на консультативні. Це дуже важливо. Саме такою ми повинні бачити податкову інспекцію, коли підприємець туди звертається та отримує консультації", – наголосив Петро Порошенко.

За його словами, відтепер контрольні функції податкової інспекції залишаються на обласному рівні, що значно скоротить кількість перевірок. Законом також звільняються на три роки від будь-яких перевірок новостворені підприємства, якщо вони мають обіг менше ніж 3 млн грн.

"Дуже важливий крок – ми передаємо доступ до реєстрів відшкодування податку на додану вартість Міністерству фінансів", – наголосив Петро Порошенко.

Він додав, що монополія фіскальної служби в цьому питанні переходить у прозору ефективну систему, коли Міністерство фінансів зможе забезпечувати ефективне та автоматичне відшкодування ПДВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.