Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

П'ятниця, 30 грудня 2016, 13:35

На Новий рік у Львові працюватимуть трамваї та маршрутки

маршрутки

1 січня 2017 року громадський транспорт міста курсуватиме у режимі вихідного дня, як це завжди відбувається у святкові дні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Віктор Щир, перевізники взяли на себе зобов’язання працювати 1 січня 2017 року.

За його словами, для забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Львові 23 грудня, виконавчий комітет прийняв рішення про укладення договорів з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування, на термін з 2 січня до 31 березня 2017 року.

Зокрема, тимчасові угоди будуть укладені з 4 перевізниками: АТП-1, АТП-14630, «Фіакр» та «Міра і К», оскільки діючі угоди з ними закінчуються 31 грудня цього року. Планується, що оголошення про конкурс на перевезення на цих 46 маршрутах буде опубліковано 5 січня 2017 року. Конкурсна процедура триватиме орієнтовно 1,5 місяця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.