Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

СБУ

Четвер, 5 січня 2017, 11:34

У Львові судитимуть чиновника-хабарника Державної міграційної служби

хабар

На посадовця чекає штраф від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі терміном від 2 до 5 років.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно службовця управління у справах іноземців та осіб без громадянства Головного управління державної міграційної служби України у Львівській області.

Нагадаємо, вказаного чиновника 14 вересня впіймали "на гарячому" при отриманні хабара розміром 2 000 доларів. За ці гроші службовець обіцяв громадянину Грузії повпливати щодо невжиття заходів до його депортації.

Галицький районний суд Львова відсторонив обвинуваченого від займаної посади та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 87 000 гривень.

На посадовця-хабарника чекає штраф від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі терміном від 2 до 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.