Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

біженці

Держприкордонслужба України

Четвер, 5 січня 2017, 13:39

На Львівщині прикордонники затримали біженців зі Сирії

біженці

У Шегинях прикордонники впіймали сім'ю зі Сирії, що намагалась потрапити до Польщі.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України-Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону затримали трьох нелегалів зі Сирії – чоловіка, дружину та їхнього повнолітнього сина.

Порушники спостерігали за прикордонним нарядом, а після того, як він закінчив охорону визначеної ділянки кордону, намагались перелізти через загороджувальний паркан. Однак їх викрив дільничний інспектор та його місцевий помічник.

Більше того, через декілька хвилин на цьому ж місці впіймали і громадянина Туреччини. Усі затримані мігранти розраховували на те, що сильні снігопади швидко заметуть їхні сліди, відтак їм вдасться обійти пункт пропуску та дістатись до Польщі.

Наразі усіх громадян затримано в адміністративному порядку з метою встановлення осіб та подальшого притягнення до відповідальності за спробу порушення державного кордону України. 

Також продовжуються оперативні заходи щодо встановлення осіб, можливо, причетні до організації їх спільної переправки через кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.