Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Вівторок, 10 січня 2017, 16:52

На Львівщині відбулися повторні вибори до об'єднаних громад

вибори

Повторно голосували мешканці Шегинівської та Жовтанецької об’єднаних громад.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника відділу адміністрування державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федора Алєйнікова, 8 січня пройшло повторне голосування у виборчих округах № 7 і 8 з виборів депутатів Шегинівської сільської ради об’єднаної громади Мостиського району і у виборчому окрузі № 17 з виборів депутатів Жовтанецької сільської ради об’єднаної громади Кам’янка-Бузького району.

"Повторне голосування було призначене територіальними виборчими комісіями у зв’язку з тим, що в цих трьох округах кандидати у депутати набрали найбільшу і однакову кількість голосів під час виборів 18 грудня 2016 року. За підсумком цього голосування обрано трьох депутатів сільських рад, двоє з яких – самовисуванці", – наголосив Федіра Алєйніков.

Також 29 січня відбудуться перші вибори старост сіл Максимовичі, Лановичі та П’яновичі Бісковицької сільської ради об’єднаної громади Самбірського району. Реєстрація кандидатів на посади старост уже завершилася.

Нагадаємо, під час перших місцевих виборів на Львівщині було обрано 52 депутати міських рад (усі партійні висуванці), 14 депутатів селищної ради (п’ятеро з них самовисуванці) і 71 депутат сільських рад (43 – самовисуванці).

Також було обрано шістьох місцевих голів, п’ятеро з яких балотувалися шляхом самовисування.

Нагадажмо, офіційні спостерігачі від громадської мережі "ОПОРА" зафіксували порушення виборчого законодавства на місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.