Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

премія імені Степана Бандери

Четвер, 12 січня 2017, 18:19

Львівська облрада шукає претендентів на премію Бандери

премія імені Степана Бандери

Обласна рада оголосила конкурс на відзначення обласною премією імені Героя України Степана Бандери.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, премією обласної ради відзначають громадських і політичних діячів, державницькі і громадські інституції, науковців за вагомий внесок у розбудову української держави, доленосні громадсько-політичні рішення та науково-теоретичні напрацювання у сфері державотворення.

Претендента на отримання премії висувають громадські, політичні та наукові організації, він обов’язково повинен мати рекомендації щонайменше від трьох громадських, політичних і наукових авторитетних діячів.

Присудження премії передбачається в трьох номінаціях, а саме: громадська, політична та науково-навчальна національна державотворча діяльність, а грошова винагорода становить 20 000 грн.

Львівська облрада прийматиме матеріали на здобуття премії з 1 січня до 31 серпня.

Нагадаємо, у 2016 році цю премію отримали: громадська діяльність – Роман Грицьків; політична діяльність – Іван Пусько; науково-навчальна національна державотворча діяльність – Валентина Чорновіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.